• Bereikbaar via Whatsapp
  • Snelle levering
  • Leukste kraamcadeaus
  • Bereikbaar via Whatsapp
  • Snelle levering
  • Leukste kraamcadeaus

Kom in contact met Koetsjie.nl

Bedrukken van babykleding.

Heb je een super leuk babyartikel gezien, maar wil je deze persoonlijker maken door er een naam en/of tekst bij te bedrukken? Dat kan bij Koetsjie.nl!Vul hieronder het contactformulier in, geef ons aan wat je wensen zijn. Wij maken hiervoor een voorbeeld en offerte.Heb jij een eigen ontwerp voor het bedrukken van een baby T-shirt, romper of slabber? Dat kan ook! Mail deze naar service@koetsjie.nl.

Vraag over een product of verzending.

Sta je op het punt om een bestelling te plaatsen, maar heb je toch nog een vraag over een van onze babyartikelen? Of heb je een vraag over je reeds geplaatste bestelling? Vul dan hieronder het contact formulier in of stuur ons een bericht via Whatsapp.

Ons adres

Wil jij je bestelling ophalen? Of ben je nieuwsgierig naar wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Dat kan! Kom gewoon bij ons langs.Om zeker te zijn dat er iemand aanwezig is, kan je het beste van te voren even bellen.

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00u - 12:00u en 's middags van 13:00u tot 17:00u.

Het adres is:

Koetsjie.nl Wilhelminalaan 78 6641 KN Beuningen Tel. 06-28 30 38 92

Koetsjie.nl is onderdeel van Nibokleding.nl

Onze partners

NiBo Kleding

NiBoKleding.nl

Voor het bedrukken en borduren van uw kleding.NiBo Kleding is de specialist op het gebied van bedrukken en borduren van je kleding in de Regio Nijmegen en Maas&Waal.

Ontwerpjeshirt.nl

Ontwerp nu ook je eigen T-shirt, polo, sweater of pet.Bij ontwerpjeshirt.nl bieden geniet je van een supere snelle levertijd, en bieden een hoogwaardig kwaliteit kleding en bedrukking.De kleding is leverbaar van enkele stuks tot grote aantallen.

Ontwerpjeshirt.nl
NiBoWerkkleding.nl

NiBowerkkleding.nl

Op zoek naar werkkleding van hoge kwaliteit? Neem dan snel een kijkje in onze shop. NiBo Werkkleding levert snel en heeft een breed assortiment aan hoogwaardige werk - bedrijfskleding. Ook voor het bedrukken en borduren van je werkkleding. Werkkleding Beuningen - Regio Nijmegen

Fun-Shirt.nl

Ben jij op zoek naar een leuk of grappig shirt om show mee te stelen op een feest of festival? Of ben je op zoek naar een leuk shirt voor een vrijgezelle feest, verjaardag of een ander cadeau? Neem dan eens een kijkje op Fun-Shirt.nl

Fun-Shirt.nl
Ruiter & Co

Ruiter&Co.nl

Ruiter&Co is de ruitershop in de regio Beuningen en Nijmegen. Naast de bekende merken als Kingsland, Anky, BR, PK, Ps of Sweden, Equiline, LeMieux en Harry’s Horse, bieden zij ook een breed assortiment kleding wat speciaal is bedoeld om te bedrukken of te borduren.

Well Made Label

STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een onafhankelijk productlabel voor alle soorten textiel getest op schadelijke stoffen - van garens en stoffen tot kant-en-klare artikelen die u in de winkel kunt kopen.

Textielproducten krijgen het label STANDARD 100 als ze op basis van de uitgebreide OEKO-TEX®-criteriacatalogus met succes zijn getest door een van de OEKO-TEX®-instituten voor chemische stoffen die een gezondheidsrisico vormen en daarom bijdragen aan een effectieve consumentenbescherming